Coaching og rådgivning

Det er sjovt og vildt udfordrende, at udvikle, teste og drifte software.
Revolutionen skyldes mindsets som Agile, DevOps og Context Driven Testing. Vi har fået langt mere frihed til at gøre det rette.

Men det nye kræver også noget af os, og der kan være “modvind på cykelstien”:

  • Hvordan får jeg gennemslagskraft til at styrke udviklingen i teamet?
  • Kan jeg vende svagheder til styrker, gøre det skrøbelige robust?
  • Hvordan styrker vi sammen kreativitet og passion i komplekse udviklingsprojekter?
  • Hvordan leder jeg mine kolleger og leder mig selv?

Jeg bruger protreptik som dialogværktøj. Protreptik er en meget gammel coachingform, som professor Ole Fogh Kirkeby på CBS har genopdaget til coaching i ledelse og selv-ledelse. Den har som mål at opstille et “kongespejl” man kan bruge til at se sig selv og sine værdier. Man skal jo, som Kierkegaard siger, vælge sig selv. Dermed adskiller den protreptiske praksis sig fra målstyret coaching, der går efter bestemte resultater eller prædiker en bestemt vej. Vejen er du nok allerede på.

Med en baggrund som ingeniør og over 20 år med udvikling, test og ledelse i it-projekter kan jeg rådgive med udgangspunkt i den viden og erfaring jeg har om, hvad der skal til for at gøre en værdsat indsats i komplekse projekter. Du kan læse mere om min faglige baggrund her.

Jeg har særlig interesse for psykisk sårbarhed, hvor familielivet har været min masterclass. Jeg brænder for Asperger/ASF og ADHD, og særligt at vende det sårbare og skrøbelige til styrke gennem struktur og problemløsning, forståelse og selv-forståelse og et fast blik for løsninger, der tager udgangspunkt i den situation du er i.

Relevante blogs (på engelsk):

Send mig en mail på ad@asym.dk, hvis du er interesseret i at vide mere eller vil booke en samtale. Jeg vender hurtigt tilbage.

De bedste hilsner
Anders Dinsen

 

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close